Bli frivillig i TKK!

Ønsker du å bidra til kajakklubben din som frivillig? TKK har behov for folk i flere roller og slik kan du bidra!

2022-03-13
Leder

Trondhjems Kajakklubb har over 700 medlemmer og mye aktivitet. Klubben er drevet av frivillige som ønsker å bidra til at vi kan fortsette å ha mange gode tilbud og fasiliteter for glade padlere på alle «nivå» og grener.

Som frivillig vil du bli med i et team på omtrent 25 personer som driver klubben i dag. Man trenger ikke å være en spesialist eller ekspert for å kunne bidra, så lenge man har tiden og motivasjonen som er nødvendig. Rollene hvor det er behov for folk akkurat nå er:

- Hussjef: Som hussjef har man ansvar for alle bygningene og eiendommene som TKK eier eller leier, slik som klubbhuset på Skansen eller reolbyggene på Østmarkneset og Jonsvatnet. Hussjef sørger for at byggene er i god stand og at relevante fakturaer blir betalt. Vedlikehold og renhold blir som regel gjort av innleide firma og det er hussjefen som koordinerer arbeidet. Det er også noen prosjekter knyttet til hus. De mindre prosjektene kan hussjefen koordinere selv, mens styret setter opp prosjektgruppe dersom det er store prosjekter. Liker man praktiske oppgaver og å få ting gjort, så er hussjefrollen midt i blinken.

- Assisterende hussjef: Støtter hussjefen med diverse gjøremål etter avtale med hussjef.

- Medlemmer i sosialgruppa: Sosialgruppa ledes av sosialsjef Melina. Etter to år med pandemi kan vi endelig sette opp arrangementer til glede for medlemmene. Sosialgruppa sørger for å arrangere dette, typisk Avplask, Krabbefest, Håvfest og mer til. Er du en person som liker å bidra til et godt arrangement er dette rollen for deg.

Har du spørsmål om rollene eller ønsker å bidra, send en mail til leder@tkk.no eller ring 47644224.