Flattvann og Surfski

Flattvann-og-surfski-gruppa er relativt ny i Trondhjems kajakklubb, og kan sees på som en gjennoppståelse av den stolte konkurransepadling som foregikk i klubben for over 40 år siden.

Begrepet flattvannspadling kommer av at vi padler på flatt vann hvor man tryggere kan padle rankere båter og er et utrykk for padling på konkurranseform. Surfski-padling kommer av at vi padler med vinden og surfer havbølgene med spesialtilpassede kajakker, kalt Surfski.

Våre aktiviteter er:

- Ukentlig treningspadling hver onsdag kl. 18.00 på Jonsvannet, i sommerhalvåret.

content:

Ny Surfski fra italienske Allwave

I dag kom vår gode venn Arne Mohn kjørende helt fra Italia med en lekker surfski fra den Italienske produsenten Allwave. Båten skal ligge en stund på Ladekaia for klubbmedlemmer som er interessert i å prøve!

Arne, driver med padleturisme og salg av surfski i området rundt Roma, i tiltegg til at han er Allwave sin salgsrepresentant for Skandinavia. Les mer på nettsiden:

https://www.surfskiroma.com/

 

Surfskimodellen Mistral, er en leken og lett sak på 5,2m lengde og 50cm bredde med komfortabel sittebrønn og den nye "deBrito" dreneringsventilen. Til sammenlikning er den et lite hakk kvassere en de andre surfskiene i klubben. Flattvannsjefen har allerede vært ute og testet den i snødrev og 12m/s vind og sier seg imponert over manøvreringsegenskapene på surf. 

 

Vi ber om at båten behandles med varsomhet akkurat som de andre surfeskiene og at som ikke er kjent med denne typen båt søker råd og hjelp før de legger ut på tur.