Skrevet av: Websjef Tkk

Endret: 17.06.2017

 

Velkommen til TKKs havgruppe 

Vi er en veldig koselig gjeng med med det til felles at vi padler havkajakk. Du vil finne medlemmer på alle nivåer fra "famlende" til "ekspert". Du vil også finne ut at interesser og motivasjon varierer fra ønsket om koselige dagsturer, via overnattingsturer på forskjellig nivå til særere interesser som brottpadling eller eskimoenes gjøren og laden. Her finner du altså noe for en hver smak.
 

null Havkajakk, lån/leie

Medlemmer med godkjent kompetanse (Grunnkurs Hav(*) eller tilsvarende) kan fritt benytte kajakkene (pluss vest og åre) på Skansen eller Jonsvannet til padleturer med utgangspunkt i Skansen/Jonsvannet. Det er ikke anledning til å ta med seg kajakker for å padle andre steder.

Medlemmer med godkjent kompetanse (Grunnkurs Hav eller tilsvarende) kan i tillegg leie kajakk (pluss vest og åre) til turer og arrangementer  i TKK-regi som skjer andre steder enn Skansen/Jonsvannet. Leieprisen er da kr. 50 pr. dag. Leien regnes fra og med den dagen kajakken tas ut, til og med den dagen kajakken settes inn. En normal helgetur (fredag-søndag) blir da 3 dagers leie.

Reservasjon av kajakk gjøres i reservasjonspermen som ligger på Skansen. Det er kun anledning til å reservere kajakker i forbindelse med leie av kajakk til TKK-turer. Utenom dette gjelder "først til mølla".

NB: Husk oppføring av leie/lån av kajakk i utlånsloggen.

Betal leie av kajakk via Vipps til nr. 98476 eller via nettbutikken. Oppgi arrangement og dato(er) i kommentarfeltet ved betaling.

Se forørig: https://medlem.tkk.no/hms-hav

(*) Med Grunnkurs Hav menes dette kurset som er på 16 timer. Det hette en gang i tiden Nybegynnerkurs men må ikke forveksles med Introduksjonskurs som er på kun 4 timer.