content:

Kajakkpolo i TKK

PoloKyvannet

 

Kajakkpolo er lite i Norge, men vokser i Trondheim! TKK har et kajakkpololag siden 2010 og deltatt i mange turneringer og Norges Mesterskap. I 2016 vant vi gull :)

 

Vi holder ukentlig treninger (i Pirbadet i vinteren, på Kyvannet i sommeren) og har i løpet av et par år tiltrekket og utdannet masse nye spiller.

 

Du finner oss på facebook: Kajakkpolo i Trondheim

Ellers kan du kontakte os på polosjef@tkk.no

 

Mer informasjon kommer snart.

null Introduksjonsdag for juniorer

Skrevet av: Webmaster Administrator

Endret: 26.05.2014

Trondhjems Kajakklubb inviterer ungdom mellom 13-20 år til introduksjonsdag i kajakkpolo. Kajakkpolo er en relativt ny og voksende idrett i Norge, som ligner på håndball, men spilles fra kajakk. Klubben allerede har et seniorlag og er i ferd med å etablere et juniorlag i løpet av våren/sommeren, og vi ønsker flere ungdommer på laget. Treningene foregår i Pirbadet på vinterstid, på Kyvannet om sommeren, og vi deltar også på turneringer i Norge og Sverige (NM, Norges Cup, mm.).

Introduksjonsdagen vil foregå i Pirbadet på søndag den 20. mars, kl 1630-1900, hvor deltagerne blir introdusert til ustyret, grunnleggende padleteknikker og kajakkpolospillet gjennom lek og morsomme øvelser. Etter dette har juniorene mulighet til å delta i (eller observere) en regulær trening mellom kl 1900-2030. I første omgang har vi mulighet til å ta imot 30 ungdommer (førstemann til mølla), men hvis det viser seg å være stor interesse skal vi vurdere å arrangere flere slike dager i framtiden.

Påmelding med navn, fødselsår, epostadresse og mobilnummer sendes til juniorsjef@tkk.no eller som sms til 41234239 (Peter Boros). Det eneste kravet vi stiller er at deltagerne må kunne svømme. Deltagelse på juniordagen er gratis.

Utesesongen har startet!
Vi spiller hver TORSDAG kl. 6 på Kyvannet i Bymarka. Da trenere vi litt teknikk og taktikk, men mest spiller vi mot hverandre. Nybegynner i polo eller padling er hjertelig velkommen. Ta kontakt med polosjef@tkk.no hvis du ønsker å være med.


Hvis været er fint så blir det trening på kort varsel (annonsert på epostlista polo@tkk.no eller facebook-gruppa).

Kajakkene er lagret i den gamle badehuset i nordenden av Kyvannet, som er her (se rød markør). Du kan parkere ved siden av Naturbarnehager Kyvannet, i slutten av Antonie Løchens vei. Buss 8 går rett forbi og du går av bussen rett før gangbrua Gamle Oslovei.

Utetrening på Kyvannet. Blidet fra Roy Seland

Utetrening på Kyvannet.