Bli medlem

Bli medlem i Trondhjems Kajakklubb! Vi er en klubb med flere hundre medlemmer som driver ulike typer kajakkpadling, hav, elv, flattvann og polo, samt at vi har en junior gruppe.

Ved å bli medlem får du:

  • Låne utstyr gratis (med passende padlekompetanse)
  • Bli med på padleturer både i nærområdet og andre deler av landet
  • Bassengtrening om vinteren
  • Mange ulike padleaktiviteter
  • Utvikle dine padleferdigheter i trygge omgivelser
  • Bli med på sosiale aktiviteter
  • Leie reolplass på klubbhuset (obs: p.t. ventetid)
  • m.m.

​Det er enkelt å melde seg inn. Opprett en brukerkonto og gå deretter til nettbutikken og kjøp årsmedlemskap. Du administrerer dine brukeropplysninger selv på Min side etter at du er blitt medlem. Du kan lese mere her.

Medlemskap

Trondheim Kajakklubb har pr. dato mer enn 500 medlemmer. Det er mange, og for klubben er det derfor avgjørende med en felles holdning til

  • sikker og trygg kajakkadferd
  • og bruk av fellesressurser som utstyr og klubbhus

Man blir medlem ved å betale medlemsavgift. Medlemskap forutsetter at du har lest og godtatt klubbens vedtekter, disse finner du her.

For å låne klubbens kajakkutstyr må man ha nødvendig sikkerhetsopplæring. Dette får medlemmene gjennom kurs i havgruppa og elvegruppa. I havgruppa arrangeres det nybegynnerkurs (16t), og i elvegruppa arrangeres det nybegynnerkurs (25t) og sikkerhetskurs (18 t). Nye kurs arrangeres kontinuerlig. Informasjon om dette finner du på oppslagstavlene til elv eller hav. For særlig kvalifiserte padlere kan hav- eller elvesjefen gjøre unntak.

Hvis du ikke har tatt nybegynner- og sikkerhetskurs i regi av klubben, og er usikker på om du er kvalifisert - ta kontakt med hav- eller elvesjef på forhånd for avklaring.

Du kan selv registrere dine padlekurs og våttkortnr på Min side etter at du har blitt medlem. Send et bilde av for- og baksiden av våttkortet ditt på epost til medlemsadministrator etterpå som da kan godkjenne din padlekompetanse. Har du ikke andledning til å sende bilder, ta kontakt for å avtale en alternativ måte å verifisere padlekompetanse.

Priser medlemskap 2019

Medlemskap i TKK er personlig. Barna i husstanden kan meldes inn gratis, det gjøres av den som har betalt hovedmedlemskapet.

Hovedmedlemskap
(halv pris 400,- fra 1.oktober og ut medlemsåret.)

kr 800,-
Ungdomsmedlemskap kr 375,-
Reolleie havkajakk Skansen

kr 750,-

Reolleie havkajakk Østmarkneset

kr 600,-


Frist for innbetaling er 15. mars. Medlemsåret går til 28/29.februar. For å beholde plass i reol eller reolkø må medlemskontingent og evt. reolleie (kun dersom du har reolplass) betales innen fristen.

NB pr 15 mars: Vi har fremdeles problemer med å komme i gang med den nye betalingsløsningen vår. Det kommer info når den er i drift. Det får ingen konsekvenser for verken medlemsskap eller reolplass at innbetalingen ikke er gjort innen den vanlige fristen

Aldersgrense for husstandsbarn og ungdomsmedlemskap er til og med det året man fyller 19 år.

Klikk lenken nedenfor for å kjøpe medlemskap.

Ja jeg vil bli medlem!

 

Mangler e-posten?

Hvis e-posten uteblir kan du se om den er havnet i katalog for spam-/ junk-/ bulk-/ uønsket/ søppelpost... .

De ulike epostservere bruke forskjellige navn og språk på denne katalogen.

Se også igjennom katalog for slettede eposter: papirkurv/ trash/ søppelkurv...

Prøv også å bruke en nettleser og logg på kontoen din hos epostleverandøren og se igjennom alle kataloger.

Se evt. igjennom dine spam-instillinger m.m. slik at eposten ikke blir slettet av slike regler. Du kan også legge tkk.no og medlemsadmin.net til både kontakt-listen og hvitelisten. Bruk også protokollen IMAP istedenfor POP på din epostklient slik at eposten ikke slettes på server når den lastes opp til PC/mobil.

For de med hotmail-konto (som egentlig er utdatert) kan det være problemer med at eposten blir slettet automatisk av server. Se f.eks. denne artikkel: I am a HOTMAIL User and I Can’t Receive Emails. Det anbefales å velge en annen epostkonto til brukerkontoen.

Kontakt evt. websjef@tkk.no hvis problemer.

Dørkoden til klubbhuset

Finner du ikke koden? Hvis du er medlem finner du koden ved å logge inn og gå til Min side. Der finner du koden i et felt nede til høyre.

Kode til ytterdøren på klubbhuset skal ikke oppgis til andre!