Bli medlem i Trondhjems Kajakklubb! Vi er en klubb med ca. 650 medlemmer som driver ulike typer kajakkpadling som hav, elv, flattvann og polo, samt at vi har en juniorgruppe.

Ved å bli medlem får du:

  • Låne utstyr gratis (til klubbaktiviteter og med passende padlekompetanse)
  • Bli med på padleturer både i nærområdet og andre deler av landet
  • Bassengtrening om vinteren
  • Bli med på mange ulike padle- og sosiale aktiviteter
  • Utvikle dine padleferdigheter i trygge omgivelser
  • Leie reolplass på klubbhuset (obs: p.t. ventetid) eller Østmarkneset

Medlemskap

TKK er organisert som et vanlig idrettslag og man blir medlem ved å betale medlemsavgift. Medlemskap forutsetter at du har lest og godtatt klubbens vedtekter. Du oppretter medlemsprofil (Idrettens ID), melder deg inn og betaler medlemsavgift på minidrett.nif.no.

For å låne klubbens kajakkutstyr og delta på de fleste aktiviteter må man ha nødvendig sikkerhetsopplæring. Minstekravet er NIFs nybegynnerkurs. Dette får medlemmene gjennom kurs i havgruppa og elvegruppa, eventuelt via en annen aktør. I havgruppa arrangeres det nybegynnerkurs (16t), og i elvegruppa arrangeres det nybegynnerkurs (25t) og sikkerhetskurs (18 t). Nye kurs arrangeres kontinuerlig. Informasjon om dette finner du på padlegren hav eller elv. For særlig kvalifiserte padlere kan havsjefen eller elvesjefen gjøre unntak.

Hvis du ikke har tatt nybegynner- og sikkerhetskurs i regi av klubben, og er usikker på om du er kvalifisert - ta kontakt med hav- eller elvesjef på forhånd for avklaring.

Send et bilde av for- og baksiden av våttkortet ditt på epost til medlemsadministrator Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. etterpå som da kan godkjenne din padlekompetanse. Har du ikke anledning til å sende bilder, ta kontakt for å avtale en alternativ måte å verifisere padlekompetanse.

Priser medlemskap 2023

Medlemskap i TKK er personlig.

Hovedmedlemskap kr 800,-
Ungdomsmedlemskap (19-25) kr 400,-
Barn (opp t.o.m året man fyller 18) kr 50,-
Reolleie havkajakk Skansen  kr 750,-
Reolleie havkajakk Østmarkneset  kr 600,-

Medlemsåret går fra 1. januar til 31. desember. Frist for innbetaling i 2023 er 31. januar.

For å beholde plass i reol eller reolkø må medlemskontingent og evt. reolleie (kun dersom du har reolplass) betales innen fristen.

TKK har ikke lenger medlemskategorien "hustandsbarn". Nå har alle barn samme kategori, og NIFs minstekontingent på 50 kroner.

Spørsmål om medlemskap? Kontakt medlemsadministrator på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

BLI MEDLEM HER